Update van 26 juni 2020.


Als je deze e-mail niet goed kunt lezen, kunt u de online versie bekijken

We gaan weer varen!!!

Update 26 juni 2020 

 

GELUKKIG, het mág en kán,
dus Feenstra gaat weer varen!!!


Uit de persconferentie van premier Rutte is tot onze vreugde gebleken dat het Coronavirus op z’n retour is en we er, op voorwaarde dat we er goed mee omgaan, weinig tot geen last meer van zullen hebben. Voor ons staan daarmee alle lichten op groen, eindelijk kunnen we weer gaan varen. Wij zijn dan ook blij om u te kunnen vertellen dat wij in juli een verlate start van het seizoen 2020 gaan maken.


Planning
Inmiddels zijn alle voorbereidingen getroffen om ervoor te zorgen dat u met onze schepen een veilige en onbezorgde riviercruise zult maken. Goed werk heeft tijd nodig! De schepen zullen één voor één weer in bedrijf worden gesteld. Op 13 juli beginnen we met de Statendam en de Poseidon. Eind juli is het de beurt aan de Azolla, de Salvinia en de Horizon en in augustus staan er met de Rembrandt twee nieuwe reizen door Nederland op het programma. Het resterende seizoen is nog lang genoeg om te kunnen genieten van zo’n mooie riviercruise op de Europese rivieren.


Tijdens de reis
Om te beginnen kunnen wij u ervan verzekeren dat de verzorging en gastvrijheid aan boord als vanouds zullen zijn. Maar, het coronavirus heeft er ook voor gezorgd dat door een aantal maatregelen de invulling van de reis toch net iets anders kan zijn dan dat u bij ons gewend bent. Aan boord maken wij gebruik van een uitgekiend protocol, waarin u op een aantal punten zelf ook een rol gaat spelen. Zo gaan wij u vragen om voor vertrek (zelf) een gezondheidsverklaring in te vullen en zullen wij bij aankomst (op afstand) uw temperatuur checken. Allemaal voor ons aller veiligheid. Aan boord worden hoge hygiëneregels  gehanteerd. Verder varen wij de komende tijd met minder gasten dan anders. Door de extra ruimte die hierdoor ontstaat wordt  aan boord vrijwel overal de 1,5 meter afstand gewaarborgd. Alleen in de gangen lukt dat niet altijd maar daar kan een mondkapje worden gedragen. Verder zijn er geen buffetten meer, maar worden alle maaltijden aan tafel geserveerd. Ook het excursieprogramma is hier en daar aangepast op de actuele situatie.

 

Passagiers die al geboekt hebben ontvangen alle uit het protocol voortvloeiende regels bij hun reisbescheiden. De hoofdlijnen van het protocol zijn te vinden op onze website www.feenstrarijnlijn.nl.

Boeken en vouchers
Het is weer tijd voor vakantie en daarvan geniet u bij uitstek met de vertrouwde verzorging van Feenstra. Op de website kunt u terecht voor de beschrijving en het boeken van de reizen die wij dit jaar nog zullen uitvoeren. Indien u in het bezit bent van een voucher heeft u nu de kans om deze te gebruiken. Er is nu nog volop keus!!

We kijken ernaar uit u aan boord te mogen begroeten!

“Zorg goed voor uzelf en elkaar en blijf gezond”!

 

Namens het hele Feenstra Team

Nico Arnts

 
...